Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Judith Smits

Home  /  Judith Smits

Ik ben Judith Smits

Mijn naam is Judith Smits, geboren in 1994 te Geldrop en opgegroeid in Eindhoven.
Direct na het voltooien van de middelbare school (VWO) ben ik Osteopathie gaan studeren.  De keuze voor Osteopathie had ik al vrij snel gemaakt, dit kwam doordat ik zelf bij een osteopaat in behandeling was. Na die ervaring wilde ik andere mensen ook op deze manier helpen om van hun klachten af te komen / te verminderen.
Ik heb hierbij gekozen voor de fulltime opleiding aan The International Academy of Osteopathy te Gent. Tijdens deze opleiding heb ik drie jaar stage gelopen in de osteopathie-clinic van de opleiding. Na zes zeer leerzame en intensieve jaren heb ik niet alleen mijn Diploma in Osteopathie behaald, maar ook mijn Bachelor en Master of Science in Osteopathie.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand, lekker eten, sporten, klussen en reis ik graag.
Na het behalen van mijn Diploma ben ik daarom ook 3 maanden door Azië gaan reizen samen met mijn vriend.
Dus komt maandag of woensdag goed uit voor jou of heb je liever een vrouwelijke osteopaat? Maak dan snel een afspraak via de website.
Judith is werkzaam in Tilburg

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken

Top

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten